⚽⚽ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ⚽⚽

⛔️Την Δευτέρα 17 Μαΐου έχουμε την επανέναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας μας μετά από 200 περίπου ημέρες απραξίας.
⛔️Έχουν ενημερωθεί σχετικά όλοι οι γονείς των παιδιών, που ήταν μέλη της ακαδημίας μας μέχρι την τελευταία προπόνηση.
⛔️Οι πρώτες μέρες της προπόνησης θα γίνουν τις ώρες και ημέρες που ήταν πριν τη διακοπή των δραστηριοτήτων. Μετά από συνεννόηση των γονέων με τον προπονητή του κάθε τμήματος και αφού συνυπολογίσουμε τις σχολικές υποχρεώσεις, τα διαδικτυακά φροντιστήρια μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στις ώρες και ημέρες.
⛔️Απόφαση της ακαδημίας, καλώ εχόντων των πραγμάτων είναι οι προπονήσεις να συνεχιστούν μέχρι 30 Ιουλίου 2021. Θα υπάρξει μια διακοπή για 20 ημέρες μέσα στον Αύγουστο και σταδιακά μετά από 20 Αυγούστου και αρχίζοντας από τα πιο μεγάλα τμήματα θα υπάρξει η επιστροφή στις προπονήσεις.
⛔Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο μηνών και μόλις επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων, αμέσως ( επειδή το παιχνίδι είναι που έχει λείψει από τα παιδιά όλο αυτό το διάστημα) η ακαδημία μας θα συμμετέχει σε φιλικά παιχνίδια αλλά και εσωτερικά περιφερειακά τουρνουά με ομάδες του ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK, αλλά και σε όσα τουρνουά διοργανωθούν στην περιοχή μας και κριθεί ωφέλιμο για την αγωνιστική βοήθεια των παιδιών.
⛔️Μέχρι το Σάββατο 15 Μαΐου θα υπάρξει η τελική ενημέρωση στα τηλέφωνα και τα mail των γονέων για τον τρόπο ακριβής επανέναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.
Τρόποι επικοινωνίας:
📱6973805020
💻stratosgarozis@yahoo.gr
💻 Facebook: Ακαδημία ΑΟ Ανατολής (μήνυμα)
💻Instagram: akadimia_aoanatolis (μήνυμα)
Posted in Χωρίς Κατηγορία.