Περιφερειακό τουρνουά AEK FC DEVELOPMENT NETWORK

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στην Πάτρα περιφερειακό τουρνουά υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, με τη συμμετοχή τμημάτων από τέσσερις συλλόγους που συνεργάζονται με το Δίκτυο. Διοργανωτής ήταν ο FC Atlas και συμμετείχαν επίσης ο νεοεισαχθείς στο Δίκτυο ΠΑΣ Αγιος Γεώργιος Κορίνθου και οι «παλιοί» ΑΟ Ανατολής Ιωαννίνων και Ερμής Ανω Λιοσίων, ο οποίος μάλιστα πήγε στην Πάτρα με τρία τμήματα! Συνολικά αγωνίστηκαν πάνω από εκατό παιδιά και άπαντες εξήραν την άριστη οργάνωση και φιλοξενία του διοργανωτή συλλόγου.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Atlas FC αλλά και στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας», με όλα τα προβλεπόμενα πρωτοκόλλα υγιεινής και μέτρων ασφαλείας. Το τουρνουά δεν ανέδειξε τελικό νικητή ανά ηλικιακή κατηγορία, αφού οι αγώνες ήταν μεμονωμένοι και είχαν στόχο την αγωνιστική ενεργοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά και την καλύτερη γνωριμία και σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των παιδιών και των υπευθύνων των ομάδων.
Παρόντες ήταν ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Δικτύου της ΑΕΚ Ηλίας Κυριακίδης, ο επικεφαλής του τμήματος scouting της Ακαδημίας της ΑΕΚ Δημήτρης Ρούσσος, ο scout της Ακαδημίας Βαγγέλης Γαβρίλης και ο προπονητής της ομάδας Κ11 της ΑΕΚ Στέλιος Ορφανίδης. Εκτός από την αγωνιστική δραστηριότητα, υπήρξαν και συναντήσεις των στελεχών της Ακαδημίας της ΑΕΚ με αυτές των συνεργαζομένων συλλόγων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε από τον επικεφαλής του τμήματος scouting Δημήτρη Ρούσσο προς τους προπονητές της ακαδημίας του ATLAS FC. Γενικά το τουρνουά αυτό λειτούργησε ως ένα πολυεπίπεδο θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο για μικρούς και μεγάλους.
Posted in Χωρίς Κατηγορία.