Ανακοίνωση ΑΕΚ FC ACADEMY – Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ

Ανανέωση συνεργασιών του Δικτύου στη Δυτική Ελλάδα

Το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια με τους δύο συλλόγους στη Δυτική Ελλάδα. Πρόκειται για τον FC ATLAS στην Πάτρα και τον ΑΟ Ανατολής στα Γιάννενα.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς σε αυτές τις περιοχές μπορούν να επικοινωνούν με τα εξής πρόσωπα:

  • στoν FC ATLAS με τον κ. Αλέξανδρο Κυρσανίδη
    τηλέφωνο: 6946281888
    emailkirsanidisa@gmail.com
  • στον ΑΟ Ανατολής με τον κ. Στράτο Γκαρόζη.
    τηλέφωνο: 6973805020
    emailstratosgarozis@yahoo.gr

Η Διεύθυνση Δικτύου εύχεται στους δύο συλλόγους καλή επιτυχία και τη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας, προς όφελος των παιδιών αγωνίζονται σε αυτούς. 

 

Περιφερειακό τουρνουά AEK FC DEVELOPMENT NETWORK

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στην Πάτρα περιφερειακό τουρνουά υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, με τη συμμετοχή τμημάτων από τέσσερις συλλόγους που συνεργάζονται με το Δίκτυο. Διοργανωτής ήταν ο FC Atlas και συμμετείχαν επίσης ο νεοεισαχθείς στο Δίκτυο ΠΑΣ Αγιος Γεώργιος Κορίνθου και οι «παλιοί» ΑΟ Ανατολής Ιωαννίνων και Ερμής Ανω Λιοσίων, ο οποίος μάλιστα πήγε στην Πάτρα με τρία τμήματα! Συνολικά αγωνίστηκαν πάνω από εκατό παιδιά και άπαντες εξήραν την άριστη οργάνωση και φιλοξενία του διοργανωτή συλλόγου.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Atlas FC αλλά και στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας», με όλα τα προβλεπόμενα πρωτοκόλλα υγιεινής και μέτρων ασφαλείας. Το τουρνουά δεν ανέδειξε τελικό νικητή ανά ηλικιακή κατηγορία, αφού οι αγώνες ήταν μεμονωμένοι και είχαν στόχο την αγωνιστική ενεργοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά και την καλύτερη γνωριμία και σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των παιδιών και των υπευθύνων των ομάδων.
Παρόντες ήταν ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Δικτύου της ΑΕΚ Ηλίας Κυριακίδης, ο επικεφαλής του τμήματος scouting της Ακαδημίας της ΑΕΚ Δημήτρης Ρούσσος, ο scout της Ακαδημίας Βαγγέλης Γαβρίλης και ο προπονητής της ομάδας Κ11 της ΑΕΚ Στέλιος Ορφανίδης. Εκτός από την αγωνιστική δραστηριότητα, υπήρξαν και συναντήσεις των στελεχών της Ακαδημίας της ΑΕΚ με αυτές των συνεργαζομένων συλλόγων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε από τον επικεφαλής του τμήματος scouting Δημήτρη Ρούσσο προς τους προπονητές της ακαδημίας του ATLAS FC. Γενικά το τουρνουά αυτό λειτούργησε ως ένα πολυεπίπεδο θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο για μικρούς και μεγάλους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Κ15 ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στην αποστολή για τα φιλικά παιχνίδια στην Πάτρα είναι οι εξής:
Αγγελής Κων/νος, Μπογοσιάν Στέφανος, Σαούγκος Άγγελος, Αυδίκος Λευτέρης, Νασιές Νίκος, Κόντος Χρήστος, Χαντζάρας Νίκος, Σπύρου Ανδρέας, Νικολάου Ορφέας, Τζοβάρας Νικόλας, Βλάχος Βασίλης, Τζιαφάς Τίμος, Φλώρος Παναγιώτης, Σδράλλης Κυριάκος, Τζιάλλας Αχιλλέας, Ζήσης Μάριος, Κορδιάς Γιάννης, Σχίζας Ανδρέας, Μπόλοσης Τάσος.
Αναχώρηση Σάββατο 08.00 από το γήπεδο Ανατολής.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ15 (2006)

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, το τμήμα Κ15 της ακαδημίας μας που αποτελείται από παιδιά γεννημένα το έτος 2006 θα μεταβεί στην Πάτρα όπου θα φιλοξενηθεί από την ακαδημία του Άτλα Πατρών ( στα πλαίσια συνεργασίας των 2 ακαδημιών στο δίκτυο ακαδημιών ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETORK ) για φιλικά παιχνίδια υπό την παρουσία – επίβλεψη ανθρώπων του τμήματος scouting της κεντρικής ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Οι λεπτομέρειες για την αναχώρηση και τις διαδικασίες τήρησης του πρωτοκόλλου κατά την αναχώρηση και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα σας δοθούν στις προπονήσεις του τμήματος.