Σεμινάριο δικτύου ακαδημιών ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας του Α.Ο. Ανατολής στο 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Υπεύθυνων και Προπονητών των Ακαδημιών του AEK FC DEVELOPMENT NETWORK την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Την Ακαδημία του Α.Ο. Ανατολής εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Α.Ο. Ανατολής Λεωνίδας Ευθυμιάδης και ο προπονητής της Ακαδημίας Στράτος Γκαρόζης.

Την εκπαίδευση πραγματοποίησε ο Διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ Άκης Ζήκος, ο Τεχνικός διευθυντής Μιχάλης Μητροτάσιος, ο προπονητής Κ20 Στέλιος Μανωλάς, ο προπονητής της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του προπονητών του Δικτύου για τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών. Παρουσιάστηκε επίσης το πρόγραμμα των προπονήσεων που πρέπει να ακολουθούν τα τμήματα όλων των Ακαδημιών του Δικτύου ΑΕΚ FC Development Network.

Τέλος, οι προπονητές παρακολούθησαν προπονήσεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας της ΑΕΚ (Κ20-Κ17-Κ15-Κ13-Κ11) για να υπάρχει μια πλήρη εικόνα για την μεθοδολογία των προπονήσεων.

Posted in Χωρίς κατηγορία permalink

Comments are closed.